den stora stekarkrossen

Hux flux så bar det av till cuebar för en biljardkamp mellan mig och stekarn.

Stekarn var segervis innan vi började

- Du vet att jag är den bäste biljardspelare som någonsin satt sin fot på stureplan.

Som tur är biter inte sånna tama försök till psykningar på mig. Nåja, vi valde varsin kö la upp biljarbollarna på bordet och jag gjorde mig redo för den första sprängningen. Då försökte stekarn återigen psyka mig.

- Fan, du har sämre kroppshållning än blondinbella.

Efter detta tystnade dock stekarn. Allt utvecklades till en biljarduppvisning av sällan skådat slag då jag lekte hem match efter match. Nu var det istället dags för årtusendets sämsta ursäkter.

- Helvete, bordet lutar, hämta ett vattenpass!
- du tog ju för fan den bästa kön!

Tillslut var vinstchansen borta för stekarn och han nöjde sig med att försöka ta hem en enda match. Vilket han fick när jag själv, som den sportsman jag är valde att stöta i 8-ball i fel hål och därmed ge tillbaka lite av stekarns förlorade heder.

Slutresultat: Stekarn 1, Magikern 7

the goldenstones

Jajamensan, systern är här och ikväll ska hon få uppleva trappan.

Jag får hoppas hon inte blir besviken, jag tror det kommer bli kul. Jag, Sofie, Keno, Carlolina (som jag inte träffat), johanna (som jag inte träffat) Erik, Stekarn, Stekarn nummer 2. Jag det blir några stycken helt klart.

Nio går ut, hur många kommer hem?

suburban kids with biblical names

Ikväll ska jag på republik och lyssna på SKWBN. Det kan bli mycket intressant, var ett tag sedan jag lyssnade på dem men låtarna sitter fortfarande i huvudet.

Men först skall det bli förfest på konstan. Vi ses där!

wake up call

Idag vaknade jag av att Therese ringde mig.

Faktum är att det var mycket lättare att vakna av att prata några minuter med någon. Det hindrar mig från att somna om vilket kan hände när man stängt av alarmet på mobilen. Sen blir ju samtalet inte det absolut bästa när en speedad therese försöker prata liv i mig. Men det var ändå trevligt.

Jag får be henne ringa mig i morgon också.



det finns idioter

På väg hem efter kvällens utgång.

Jag går förbi skvallertorget. En bil saktar in, ut genom fönstret kastar någon en raket mot mig. Det tar en sekund eller två innan jag förstår vad det är. Raketen flyger ivåg en kort bit och exploderar 1,5 meter framför mig. Hade jag sett dernna raket på nyårsafton hade jag tyckt den var mesig, men när den smäller av så nära än så finns det inget mesigt med den.

Vem kommer på en sådan tanke? Hur fungerar man som människa då? Förmodligen fingerar man inte alls.

inspelning

Lite ändrade inspelningsdagar. Det blir filmande den 4:e, 5:e och 6:e april till att börja med.

Sen finns det tid till extra filmning om så skulle behövas. Vilket jag hoppas det inte ska göra.

wtf?

Jag är ingen hejare på internetförkortningar. Ikväll rymms dock inga LOL eller ROFL.

Jag kan ju bara säga att jag kommer inte vara AFK på hela kvällen. WTF är allt jag kan säga.

Padu 23

Så har det bilvit Padus tur att förena sig med oss vuxna.

En riktig stekare har han blivit. Champagnesprut och rosa pikétröjor gör livet värt att leva för Padu.

falkenberg

Minnen är förädiska, allt fullt suddas ut.

Hur stort sudd behöver jag? Biokväll, Be kind rewind. Trycka in enstaka ord i en uppsats. Inse att klockan är mycket. Slänga någon blick mot TVn. Kolla igenom alla bloggar fast jag vet att ingen skrivit något. Titta in på någon hemsida där inget hänt. Fast något har hänt, det blir nog hultsfred i sommar... igen. 11:e mars, 12:e mars... mitt hår! mitt hår! det har vuxit på ett år.

Nu ska jag lägga mig med min ipod och sova. Låta musiken framkalla bilder i huvudet, bra bilder. Drömma samma som igår. God natt!

Bara konstigt

Det är något som inte stämmer idag, drömmen inatt. Det känns bara konstigt... igen.
 
Är det vår? Igen? Vem minns inte den?

lite sammanfattning

Den första filmningen på Moderna Illusionister cirkel gick helt okej. Lokalen ger inget bra ljud men ljud är heller inget måste till just den delen av filmen.

Annars är det roligt att se hur stela människor kan bli när en kamera befinner sig i deras närhet. Ett plus dock till Tim Star som lät oss filma ett av han egna trick.

Annars skriver jag uppsats nu denna månad. Övernaturligt trolleri Vs Vanligt trolleri kan man säga. Uppsats har aldrig varit min grej men det får gå.

helgens bästa

"du gillar väl ryska horor" - simon

Briljant, helt enkelt briljant. Jag kan inte komma på någonting som någon sagt denna helg som är mer överaskande, roligt eller smart. Detta var i en klass för sig helt enkelt.

DV 23

Idag fyller världens manligaste man, DV, 23 år.  Vad ger man till någon som har allt?


En oskuld om dagen, det är DVs motto

testfilmning i gropen

Nu i natt har jag och Aner gjort en testfilmning i vår "fina" ateljé på gropen.

Vår teknikansvarige Martin har frågat om jag velat bli en pionjär på KSM genom att vara den första som filmar i HD-format. Naturligtvis vill jag det så ikväll har jag och Aner bekantat oss med den nya HD-kameran. Det blev lite småroligt trolleri och därmed övning inför framtiden. Imorgon beger vi oss på MICs årsmöte för att filma lite smått och gott.

Två fantastiska bilder från kvällen.

RSS 2.0