why cant sheldon make friends?

Fredag, fredag, fredag. Imorn kommer kusinen på besök, vilket jag ser fram emot. Simon var förövrigt het igår. Han har en väldigt hög lägstanivå må jag erkänna.


Nu har jag precis besegrat aner i lite fotboll nedanför tornet. 5-0 i matcher har jag nu. Men aner har en hemlighet, som ingen vet, han är stadens fotbollslakej. Nästa gång ska han visa det!

Nu vet jag att jag skriver mindre än någonsin på denna blogg. Tur då att varje skrivet ord är briljant!

trolleri igen

Just det. Nu ska jag strax iväg mot hemgården och MICs möte. Ikväll är det klubbmästerskap.

Jag själv ska inte deltaga av två anledningar.

* Jag gillar inte tanken på tävla i trolleri än
* Jag missade anmälningstiden

Sen finns det misstankar på att tävlingen är uppgjord. Jag misstänker att jag kommer kunna gissa vinnaren enbart genom att kolla på startfältet.

Annars så har jag fått ett trollerijobb igen, det blir om någon vecka. Barntrolleri igen. Blir till att köra samma program som i sommar, kanske lite utvidgat.

Om någon från MIC nu skulle råka ha hittat detta inlägg via google eller liknande så vill jag påpeka att delen om att klubbmästerskapen skulle vara uppgjort är ett skämt. Förra årets vinnare vann ju självklart för att han var bäst och inte på grund av hans släkttillhörighet.

Långa sinnen

Jag skrattar. Herregud. Du är så löjlig. Snälla väx upp... Nu blir det trolleri!


"och så det här goda drickat, nu är det kalas"

Rubriken är från Stefan & Krister och har inget att göra med vad jag nu ska göra.

Aner har lyckats fixa biljett åt mig till kalasmotagningen. Så nu ska jag ta campusbussen till linköping och sedan försöka hitta cloetta center. Hur ska det gå? Som om jag nte haft tillräckligt med äventyr i sommar.

Men nu är det höst så jag antar att det ska gå bra. Tar mina otursbyxor bara för att utmana ödet lite till.

RSS 2.0