slaget om john blund, del 4

Han är besegrad!

Jag hade inte tänkte gå in på detaljer. Men Mr blund är "ägd" som dagens tonåringar brukar säga. Jag nöjer mig med att säga victory is mine!

slaget om john blund, del 3

Det känns som om jag börjat förlora kampen.

Dock så planerar jag en sen comeback. Att låta någon stjäla min dygnsrytm har jag inte planerat så därför är det snart dags att slå tillbaka. Om jag gör det via att lägga mig tidigt eller gå upp tidigt har jag inte bestämt. Eller... det kanske jag har, men det tänker jag inte bjuda honom på. Jag vet att du läser mig blogg.

Åh du grymme John Blund, du är min alldeles egna superskurk!slaget om john blund, del 2

Inatt gick striden vidare, jag vann.

Om nu att fortfarande inte ha somnat räknas som vinst. jag har inte sovit mellan dessa båda inlägg. Jag skulle säga att det är en vinst, jag skulle noga säga att det är en knock out. Frågan som behöver besvaras nu är: hur länge håller jag ut? Denna helgs dygnsrytm hänger på en skör tråd.

En liten detalj. Detta är första gången sedan jag var på systemet i lördags som jag ser dagsljuset. dygnsrytm är för mesar!

 


slaget om john blund

Det är en kamp jag inte vunnit den här veckan.

Inatt var det höga ljud från min granne som höll mig vaken. Men då fick jag en idé. Jag hade ju hörselproppar i en av skrivbordslådorna! Sen jävlar blev det tyst, inte ett skit gick att höra. Vilket ledde till att jag somnade och sedan inte hörde väckarklockan.

Inatt går striden vidare


RSS 2.0