det var jag som uppfann "the slapshot"

Så var årets första skoluppgift gjord.

En känsla av välbehag får jag, känslan av att gå i skolan. den känslan har jag ine haft på snart två år. Allt detta egna ansvar gör ibland att jag glömt bort att jag gått i skola. nu verkar det dock vara bättre ett tag. Föreläsningar. en, två eller tre varje dag. Alla tekniker skrattar säkert men världen på KSM är okänd för er.

För övrigt så är det jag som kommit på det "the slapshot". en örfil hit och en dit, sen tar du din shot.

The slapshot! Snart i en bar nära dig!


Världsrekord!

Natten till tisdag misstänker jag att jag slog någon form av världsrekord. Jag ska förklara närmare.

Jag var ute i bankeryd. Jag skulle hem. Väntade på bussen. Klockan 01.39 inser jag att det inte kommer någon buss. Detta ledde till följande:

Efter 10 sekunders ångest då jag inser vilken pissig situation jag befinner mig i. Inga pengar på mobilen. Helt ensam i Bankeryd. Mina val var att antingen vänta i 4 timmar på första morgonbussen... Eller... Att gå 1,7 mil hem till Råslätt. Jag valde den långa vandringen. Inte nog med detta, det skulle naturligtvis börja regna också. Men det var bara att bita ihop och inse att situationen var så absurd att den blev rolig... Man vet att man har långt att gå när man efter 30 minuter kommer till en skylt där det står "Jönköping 6km" samtidgt som man även är medveten om att när man väl kommit fram till jönköping så har man 6-7 km ytterliggare ut till Råslätt.

Så jag vill bara berätta att jag nu är innehavare av världsrekordet i fyllepromenad. Jag klockade in på 2 timmar och 46 minuter, genomblöt.

Nästa år tänkte jag korsa sahara med snowracer.

de va menat o va

Tiden kryper fram i Råslätt.

Imorn ska jag iväg en sväng från Råslätt i alla fall, det är välkommet. Ikväll ser det ut att bli lite fotboll. Igår dominerade jag fullständigt på pricken. Bollarna satt upp i krysset med jämna vardagsrum... och vann... det gjorde jag såklart. Känslan i fötterna sitter kvar trots att det var många år sen man var "akitv". Så ikväll hoppas jag få dominera igen, Keno ska sätta stop för det har han sagt... men det lär inte hända.

Och Bankeryd vet itne vad som väntar.

Sommaren 09

Och hur hamnade jag här? Eller snarare, vart hamnade jag inatt?

Har ni testat det? Att vara vilse i en stad du knappt varit i innan? RÄTT så har du minst en timmas gångväg hem? Det hände mig inatt. En timmas väg blev en timma och 50 minuter. Men jag antar att jag inte ska klaga. Var i Bankeryd igår, ett besök jag inte lär glömma. En del roligt, en del som var irriterande. Men överlag positivt, jag antar att jag har svårt att hitta negativa saker denna sommar.

Hur länge blir jag i jönköping undrar vi nu

1:a augusti

Detta är dagen då jag varje år börjar känna att sommaren snart är slut.

Men det kan jag strunta i idag. För ikväll ska jag grilla med Marty, henke slisk, Erik "jag jobbar på bruket" Aldebert och resten av Oskarshamns finest.

Jag vet att jag inte skrivit på länge. Så några uppdaterande ord följer här.

Hultsfred var helt otroligt, Stekarn är en legend på campingen, Shimmy bedrev inget otukt,  fast det vet vi att han gjorde. SMK spelade, tror jag. Killers glömmer jag inte på länge. Henke slisk var tydligen från stockholm.

Hej för nu!


RSS 2.0