gotland del 2

Vi överlevde gårdagen trots inställd grillning.


Grillningen tog vi idag. Grillspett med pommes och tzatziki. Fantastiskt! Nu är det dusch som gäller. Snart ska vi in till Visby centrum och Olearys där vi tänkte avnjuta Sveriges match mot Vitryssland i U21-EM. Sedan fortsätter irrandet på gotland, vart vi hamnar vet vi ej. Men några frågor käver ändå sina svar ikväll.

*Kommer Erik få bort sin sand ikväll och kommer han våga göra vad han pratat om?
*Kommer TK dominera bland kvinnorna, vilket vi vet att han kan?
*Kommer jag göra detsamma?

Världen, det vill säga ni, sitter på nålar!

gotland

Blir inte många uppdateringar nu.

Just nu sitter jag i en stuga på gotland som jag, Erik och TK har hyrt. Här ska vi vara i en vecka och ikäll blir det grillning. Så var inte oroliga, jag är fortfarande här!

gränsen

Ikväll har nått min egen gräns. Jag har fan i mig lärt mig något om mig själv.

Egentligen så har jag väl lärt mig något om alla andra. Eller? Hur kan man känna människor man aldrig träffat under "normala" omständigheter? Kan man överhuvudtaget lära känna någon? Ifalll man kan det så är det inte på detta sätt i alla fall.

Sluta göra det du är bra på och ingen kommer fråga något, ingen kommer bry sig. Har det gått så långt att jag blivit ett skal för hela min omgivning? Jag ser mig inte så, jag försöker inte ens ge sken av det. Ändå verkar det som om de enda frågor som är värda att ställa till mig är:

*Hur gör du?
*Tjerjerna gillar att du är fingerfärdig va?

Svaren är. "kan jag inte säga" och "jag vet inte". Den enda trösten är att jag kommer vara intressant långt efter att alla jag träffat ikväll blivit ointressanta.

Att umgås känns just nu som att slå huvudet in i en stenvägg. Om och om igen.
Ingen fattar något. EN person frågade, du är guld värd.

Oskarshamn imorn. Det har aldrig kännts bättre.

oväntat

ibland bilr du träffad av saker. Ibland träffar de dig i ryggen.

Då är det skönt att du faktist inte bryr dig (nej, det handlar inte om det). MEN, nya saker kan träffa dig. Jag vet vad jag prioriterar nu. Så skit ner dig, jag vet vilka som gillar mig för den jag är och inte för vad jag gör. Jag pratar fortfarande inte om DET. det har inget med något att göra.

Hej då, nu kör jag på!


säkert!

Och nu över till något roligare! Ikväll ska jag se Slagsmålsklubben spela på hugos.

Såvida inte världen skulle falla samman under de närmaste 4 timmarna så blir det SMK ikväll. Det är inte mycket jag vågar lova, men ikväll står jag på hugos dansgolv och "sjunger" med i alla hits.

Du står väl bredvid?

(o)säkert!

Varför gör människor tvärtemot vad de säger.

Jag har stött på en del människor, som i mina ögon känns en "aning" osäkra"... deras val och bettende är och förblir ett mysterium.

Man bör väl låta de vara. Människor som gömmer sig bakom en påklistrad bild av sig själva.

RSS 2.0