snart 23

Är det nu det händer? Är det nu jag blir vuxen?

Känns ungefär likadant inför varje födelsedag. I efterhand inser man att det bara är en siffra. Men det ger mig i alla fall en anledning att ordna en fest. Nästa lördag smäller det. 23, 23... tjugotre.

DVs så kallade sjukdom

johan säger:
nykter än?
Danne Ahlin säger:
jag har inte varit full än
johan säger:
jo, i helgen... börjar det släppa?... får vi se dig imorn?
Danne Ahlin säger:
nej ska vara hemma imorn med
Danne Ahlin säger:
och det är inte som du tror
Danne Ahlin säger:
jag är sjuk. Inte fyllesjuk, utan bara sjuk
johan säger:
bieffekt
Danne Ahlin säger:
hehe
Danne Ahlin säger:
du är bara avundSJUK
Danne Ahlin säger:
där fick jag till det
johan säger:
mm, jag vill också se en fyllecell nån gång

silverlining


where did you go?

saturday

Så har kvällens planer blivit klara. Det blir utgång med Sissela till trappan.

Alla ni som inte ska dit önskar jag lycka till.

helg på gång

Vilka planer har jag?

Jag hoppas att jag orkar gå till dunder i morgon bitti och se på film. Sen har jag och Sissela lovat varnadra (ännu en gång) att vi ska hitta på något. Så jag ska försöka se till att det blir av. Utöver detta så blir det nog lugnt.

my star


tonight i know, i will get hurt

OBS: okej, det har funnits ett bra bidrag i melodifestivalens historia.

dancer? dencer!

Are we humans or are we dencer? Är det inte så den korrekta textraden ska vara?

Jag bara undrar. Du kanske vet bättre än jag. Men såhär tror jag att det är.

grey dawn

Är egentligen ett namn på ett avsnitt ur South park men jag tycker det passar in på denna dag.  Det är grått väder alltså.

Avsnittet handlar förövrigt om hur farliga äldre människor kan vara när de kör bil. Då jag hamnade i en diskussion om just detta under jullovet tycker jag det är en spännande fråga. Jag vet själv vilken dålig magkänsla jag har de gånger jag suttit i samma bil som min morfar. Den person jag "diskuterade" detta med var själv nästan 80 år gammal och det hela började med att han klagade på hur dåliga "dagens ungdomar", som alla äldre människor alltid säger var på att köra bil. Det är alltid dagens ungdomar som få skiten för när de själva var unga ägnade de sig såklart enbart åt bibelstudier och ideelt arbete.

Hursomhelst så är det ju känsligt att säga till en äldre människa att han eller hon kanske inte borde köra bil längre. Så jag håller helt med Trey Parker och Matt Stone som säger att "låt dem köra". Sen om vi överlever får vi alltid vår chans att köra i ihjäl "morgondagens ungdomar".  Så man kanske skulle ta det där körkortet någongång medan man är ung och fortfarande har fömågan att lära sig köra bil.

Annars så har jag fastnat för blipblop igen. Känns som om jag flirtar med 2006.

sjuk kväll

Men jag är frisk

Mycket nytt, lite gamalt. Men simon är och förblir min kung.

med en mobilkamera

Jag har det sjukaste videoklipp världen någonsin skådat på min mobil.

Det innehåller Aner, raklödder och en dusch.

why cant we just look the other way?


is this motion everlasting or do shutters pass in the night?

var e min hangglider?

Nu är klockan 03.01. Jag är tillbaka i gamla rutiner.

Läskig dag har det varit. När jag ikväll började tänka på vad jag gjort så kunde jag inte komma på vad jag gjort. Var det tillexempel idag jag och aner snyggt undvek några som ANER inte ville prata med inne på Domino. Eller var det igår? Efter typ en minuts funderande kom jag fram till att jo, det var idag.

Någon gång tidigt under kvällen när jag satt framför TVn tror jag gränsen mellan idag och igår suddades ut. Jag sov inte, men jag var heller inte vaken.

Och det här leder absolut ingenstans känner jag.

Kan dock berätta att jag suttit i nästan 4 timmar och kollat igenom filip & fredrik klipp på youtube. Fantastisk underhållning!


trolleri ja

Nej, jag struntar i att berätta om mitt jullov. Jag nöjer mig med att säga att det var mycket bra.

Jag kan istället berätta om lite trolleri. I söndags hade programmet "trollkarlens hemligheter" premiär. Något jag inte kunnat missa då jag blivit påminnd om det så fort jag har trollat. Precis som jag misstänkte är det enbart en svensk översättning på den amerikanska serien "breaking the magicians code". Vad gäller själva avslojandet av magiska hemligheter så rör det sig till största del om illusioner. Något jag personligen inte är särskillt intresserad av. Roligare är det med de "små" trick som avslöjas. Partytrick. Saker de flesta kan utföra utan någon längre övningsperiod. Och om jag tycker det är fel med ett sådant program på TV? Det kommer alltid finnas folk att lura, magin är ändå i mina ögon själva utförandet hellre än effekten i sig.

Mina kortkunskaper kommer inte att avslöjas i det här programmet, så jag är inte särskillt orolig. Förövrigt så övar jag på lite nytt. En colour change som påminner en hel del om "the snap change" men som kräver mer teknik. Och såklart "The queens" som börjar sitta ganska bra nu.

Den svävande läskburken, som avslöjades i "trollkarlens hemligheter" är ett ganska kul trick som man skulle kunna använda på fester eller i mindre sällskap. Såvida inte hela Sverige nu känner till hemligheten. Men jag tror det är lugnt.
en bit in på det nya året

Norrköping igen, julen är slut, jag är tillbaka. En fråga.

Vad fan var det som hände? 3,5 veckor gick så snabbt och nu undrar jag bara vad som hände. Det får jag fundera på till nästa inlägg. Nu ska jag socialisera.

RSS 2.0