hål i hjärtat

Smärtan hittar dig alltid.

Det spelar ingen roll var du gömmer dig. Du kan gömma dig i din kortlek, du kan gömma dig på en fest, du kan gömma dig bland kompisar som slaktar varandra i ett TV-spel du inte kan uttala namnet på. Vill den åt dig, då hittar den. Du är helt försvarslös mot den, det finns ingen annledning att kämpa emot, det är bara låta tårarna börja rinna igen och hoppas att de kanske ska ta slut. För du har förlorat någon och tårarna bekräftar det.

Det underbara som försvann. Någon sa att den älskade dig, någon sa att du var den rätta, någon sa att du var den enda. Orden snurrar i ditt huvud, dina minnen av allt som var underbart förvandlas till bilder ur någon annans liv. Den underbart naiva känslan av att du var värd något. Tårarna kommer igen. För du har förlorat någon du älskar och tårarna bekräftar det.

Alla vackra ord. Någon ville vara din vän för livet. Du ville vara någons vän för livet, alltid skulle ni hålla ihop. Tårarna kommer igen. För du har förlorat en fantastisk vän och tårarna bekräftar det.

Tiden får läka hur många sår den vill, denna person går inte att ersätta

För jag har förlorat dig och tårarna bekräftar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0