Markus Krunegård

Är det senaste offret för mitt trollande.

En duk försvann ur tomma intet, efter det blev jag erbjuden en plats i hans band. Om inte annat som förband. Jag höll på mig och bad han adda mig på facebook om han ville nått. Man får aldrig förlora sitt lugn. Man kan förlora vadsomhelst, men aldrig lugnet.

Som summering, är jag nöjd över att jag av ren impuls började trolla den 28:e maj 2007? Svar, ja det är jag. Jävligt nöjd.

Och som om inte det vore nog är jag jävligt glad just nu, som jag nämnde i föregående inlägg=) I Väsby kan man komma på vad man vill med livet, eller i den närmaste framtiden i alla fall.

Back in town

Jepp, tillbaka från några sköna dagar i Stockholm, eller Väsby för att vara mer exakt.

Och kul har jag verkligen haft. Jag lämnar med någon form av insikt. Det var precis som jag misstänkte. Jag är fast! Låt oss göra en oironisk vågen tillsammans=)

Lycka är vad jag känner nu.

när man tvättar

Och inte har något vettigt att göra,

Då kan man sitta med kortleken. Har nu suttit i 2 timmar utan att släppa blicken från den, det är skönt att komma in ett sånnt flow. Tiden bara springer iväg. Och visst, nu har jag lärt mig den kuppering jag småövat på sedan magisk weekend. Så visst är jag jävligt nöjd nu.

Nu ska jag ner och börja torka tvätten. Sen blir det en timma med korten igen. Eller om jag tar spongebollarna.

Äh, vi kör det igen

Kvällen innan Stockholm, resfeber har jag... som vanligt.

Springer ner i tvättsugan titt som tätt. Är inte stressad men känner mig jävligt stressad. tåget går om 14 timmar, kommer jag hinna?

Hittade precis lite "roliga" bilder på mig från Hugos förra helgen. Är inte ofta jag publicerar några som helst bevis på att jag faktist trollar så håll till godo!


Ser ni den röda duken?

Nu är den borta! Magiskt!

Stockholm it is!

Jepp. Tisdag klockan 15.15 är jag framme, då gäller det att jag får hjälp att hitta rätt.

På Onsdag är det singstar-krig. Vi har trissat varandra i två veckor nu och alla deltagare är lika självsäkra. Det kommer bli en riktigt holmgång. Som tur är har jag några säkra kort att spela ut så några fighter ska jag utan tvekan kunna ta hem. Sen att jag lovat att utklassa alla är en annan femma.

I natt gick vi in i det mörka halvåret på riktigt. Vi ses i vår kära sol.

hela världen är så underbar


toaletten spegeln jag har stirrat färdigt i den
och vem blir inte ful i 60 watts ljus?

Otten

Surprise, surprise. Jag och Aner hamnade på Otten ikväll. Ett misslyckande? eller något väldigt lyckat?

Svaret får bli det senare. Nya människor, en helt ny attiityd mot det jag utövar. Större reaktioner. Tydligen trollade jag för en spelare i Assyriska. Fick honom och hela hans gäng med mig. Man går in ensam, man kommer ut med ett tiotal kompisar man inte visste man hade, och förmodligen inte har heller.

God natt

Black or white

Jag tar det ganska lugnt just nu. Ska iväg och ta ut lite pengar till kvällens boendefest här i vattentornet. Dessa fester brukar bli av det roligare slaget.

Har trolleriet tagit över mitt liv? En del verkar tycka det i alla fall, jag tycker delvis att de har rätt. Inte för att det på något sätt gör mig till någon annan. Utan mer på grund av att jag varje gång jag går ut och inte tar med mig någon trollerirekvisita känner mig en aning naken. Med en kortlek eller någon spongeball på mig kan inget röra mig.

Iofs är det nog inget som kan röra mig just nu.

Nästa vecka står i någon form av stand by läge. En dag i taget och jag är redo på det mesta. Norrköping eller Stockholm. Vad det än blir så blir det jävligt majs. Och i går vågade jag mig på något jag aldrig tidigare vågat. Fan vad bra det känns, personligt genombrott i allra högsta grad.

Jag lever i den där berömda gråskalan nu. Då kan jag gå åt vilket håll jag vill, och jag vet verkligen vart jag vill nu=)

Nu ska jag ta ut pengar för snart är det fest.

You say that you have no regrets, but I know that you doHögskoleprov

Det är allvarliga saker. Inget man ska ta lätt på. Då kan det gå illa.

Så är du inte nervös nu är det god tid att bli det. Tänk så många drömmar som gott i kras efter ett misslyckat högskoleprov. Jag vill inte säga att det är livsviktigt, men det är det.

Lycka till!

Genombrott

Så hände det då till slut. Enhandsblandningen satt. Har aldrig riktigt övat på den, har testat nån gång då och då och hela tiden tänkt att "men det här känns inte så svårt, det kommer nog snart"

Och i natt kom det, tänk att det var lillfingret som var nycklen till det hela. Man ska förflytta lillfingret från kortlekens långsida till kortsidan för att få mer stabilitet. Så nu sitter den i stort sätt. Det mest komiska är att jag nu kan blanda med en hand men inte med två.

Ikväll blir det nog en sväng nere i puben

Simon och hans kära fotboll

Simon är här, hans favoritlag Roma spelar. Tydligen är jag inte tillräckligt intresserad. Ungefär såhär låter det.

- Titta Johan nu är Totti i bild igen
- Johan sluta skicka sms
- Johan titta, nu har Roma inkast på egen planhalva
- Domarjävel!
- Spela rejält för helvete!
- Sätt den nu då!
- Johan, nu har dom bollen igen... titta!

Jag antar att jag är för ointresserad.

När planer inte riktigt fungerar

Var ska jag börja. Jag ska inte till stockholm imorn. Jag får inte besök nästa vecka. Och julmarknaden jag skulle trolla på har blivit inställd. Allt detta inom loppet av 2 timmar.

Jag kan bara skratta åt det. Sånna här saker kan få mig att tro på någon högre makt. Man får saker att se fram emot, sen slits dem bort. Det värsta är att jag av någon outgrundlig anledning inte är det minsta förvånad. Det är ju precis så här det alltid blir (nästan) när jag ser fram mot något. Lund var ett undantag och jag är fortfarande chockad över att  det faktist blev av.

Story of my life, its just me and a fork and a knife

det gäller att hänga med

För saker går snabbt ibland. Nu ser det ut att bli en stockholmsresa för min del på torsdag. En helg i huvudstaden, jag blir lite nervös.

För jag hittar verkligen inte någonstans i Stockholm. Men jag får lita till att Therese, Emma och Sara är bra guider som inte låter mig gå vilse i den otäcka staden.

Då måste jag alltså packa imorn. Vad kan man tänkas behöva? snöskor? basebollträ? kravallutrustning?

att ducka bakom en glasruta

Hahaha

Det är så tröttsamt. Ont i ryggen kan man få också. "What can i do what can I say, its the price I have to pay" Jag är kär i Rock n roll. Undra vad som hände med Shebang? De bara försvann.

Ska testa någon gång.

(a)live like nowhere else

Jag måste städa denna vecka. Därför att nästa vecka kommer jag ha fullt upp precis hela tiden. En intensiv period är på ingång.

Det börjar med besök från huvudstaden på tisdagen och sedan några dagar framöver. Efter det är det besök från hemstaden. Och efter det så ska jag själv besöka hemstaden. Jag kommer vara helt slut. Men det blir jag gärna. Det ska även bli grymt kul.

Känns som om jag sagt det ofta på sista tiden

Fast det kan ju bero på att det mesta är grymt roligt just nu. Och så ska det fortsätta vara, det ska jag se till. Det lär inte bli svårt. Innan Jul har jag nämligen tänkt besöka Stockholm, Jönköping och Linköping. Herregud vad jag lever för tillfället=)

Control yourself

MSN är platsen för de "djupa" konversationerna. Om inte annat så för de riktigt ärliga konversationerna. Ärligheten har en tendens att växa i ett vitt konversationfönster.

Jag har sparat mina koversationer sedan mitten av mars i år. Nu har jag ett litet bibliotek av ärlighet att tillgå, vilket jag gillar då jag ofta hellre lever i det förgågna. Nog om det.

Just nu bygger jag ett luftslott, det passar mig, enkelt att riva när det väl är dags. Jag skulle iofs inte ha något emot att cementera det och låta det stå under en lång lång tid. Men just nu är luft ett mer säkert byggmaterial. Känns ganska skönt, jag vill stanna i det stadiet av förväntan så länge som möjligt. Jag tycker det är trevlig och det gör livet så behagligt. Inte krampaktigt, inte stelt utan mer fint och flytande, som en perfekt utförd sponge-ball-rutin.

Och jag begär verkligen inte mer än så just nu. Allt är så "smooth" det bara kan bli.


Luftslott it is! Ett litet tag till i alla fall.

Känslor

Då var det klart. Örgryte IS, mitt favoritlag sedan jag var 12 år är tillbaka i Allsvenskan.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var glad. Även att jag ändå inte känner den där totala lyckan som jag förmodligen hade gjort om detta inträffat för 3-4 år sedan. Matchens höjdpunkt var utan tvekan när ÖIS bytte målvakt i den 92:a minuten. Peter Abrahamsson ut och den gamle, Dick Last byts in. Alltför att Last ska få de hyllningar han förtjänar. Jag blev faktist nästan tårögd, och det trodde jag verkligen inte jag kunde bli över något som inträffar nder en fotbollsmatch.

Annars så har det gått ännu en helg. En bra helg får jag säga att det var även om den inte lever upp till förra veckans äventyr nere i Lund. Så nu får man börja vänta på nästa helg, och den ser jag fram emot oerhört mycket. Av olika anledningar.

Det ligger något i luften

Marcus Allbäck gör 1-0 mot Väsby efter 72 sekunder. Öis är på väg mot Allsvenskan. Allt är bra.

Men i det jubel som uppstår så rasar nedre delen av östra läktaren på Valhalla IP. Matchen avbryts. En person blir förd till sjukhus. Nu har matchen varit avbruten i en timma, precis nu kom besked om att matchen ska återupptas om 5 minuter. När sådana här saker händer så inser man att fotboll egentligen inte är så viktigt. Nu kunde det gått väldigt mycket värre än vad det gjorde så det var väl lite tur i oturen antar jag.

Nu ska matchen börja igen. Kom igen ÖIS. Och snälla rara läktaren, fall inte ihop. Inte i den sista matchen någonsin på Valhalla.

den/det är borta... kolla!

Haha, bästa tricker jag någonsin lärt mig.

Det bara försvinner. Det är så borta att jag inte ens kan fatta att det någonsin har funnits. tjing! borta, ser du.... det finns inte längre. Jag kommer aldrig plocka fram det igen. även att jag som trollkarl har färdigheten att göra det, jag skiter i "the prestige" helt enkelt.

God natt på er alla mina fans. Ja, ALLA mina fans.

the ghost deck

I helgen köpte jag vad vi klassiska trollkarlar skulle kalla för en fjortiskortlek, the ghost deck. Riktigt cool får man väl ändå säga att den är

Och ikväll tänkte jag inviga den.

Vattenpipa

Denna rubrik använde jag en gång på min gamla blogg som tyvärr ej längre finns att beskåda.

den gången dissade jag vattenpipan rejält, det var oktober 2006, sen dess har jag förändrats. Ja, människor förändras, lev med  det. Nu är min relation till vattenpipan mer kärleksfull.

Tänker återigen på den gågna helgen. Jag vann en bror som jag inte visst jag hade. Jag fick massor med nya vänner. Och framförallt livslusten tillbaka. Så tack lund I guess. Mina spongebolalr ligger här brevid mig, jag låter dem aldrig ligga långt bort. Min motovation och glädje är tillbaka. Det skulle kunna vara hösten 2006.

Fan vad bra saker är JUST NU.  

Tillslut vill jag hälsa till min nya lillebror Jon. Och min nya vän Therese. Ni är bäst.

Förstås

Kanske ville jag förstå en gång i tiden, kanske försökte jag förstå ett bra tag.

Men jag ser ingen anledning till det längre. Jag har min uppfattning om allt och den kan jag hålla för mig själv. Förbrukat som ett batteri och kanske går inte detta batteri att ladda upp igen. Men har jag fattat det rätt så är det ju ändå ingen större förlust för någon av oss.

Arbetande trollkarl

Det låter flashigt va? Idag fick jag förfrågan från något eventföretag som ska annordna en julmarknad i Oskarshamn och ville att jag skulle komma och trolla. Det bästa av allt, jag får betalt också=)

Det känns fantastiskt, mingeltrolleri bland crika 3000 gäster. Är det ödets ironi att det är just i Oskarshamn? Min hemstad där jag redan är ett "känt" ansikte. Många känner till mitt trollande. Det ska bli grymt roligt i alla fall och detta är en stor morot till att lära mig mera, mera, mera.

Haha, nu mår jag så bra och på trollkarlsvis så flashar jag med det. Även om det som trollkarl är jävligt illa att flasha.

Magisk Weekend i Lund 2008 - The movie

Här kommer den då, som ni har väntat. Filmen om Magisk Weekend i Lund. Helt fantatisk, filmen håller kanske inte samma klass som själva helgen. Men vem bryr sig?

Ett tack till Therese som tog hand om filmandet sista dagen och inte förstörde kameran.

The management


take only what you need from it

you are made of sponge mister goldenstone

Detta var fjärde dagen på en vecka jag är uppe innan klockan 09. Jag anar en förändrad livstil, eller är det bara önsketänkande.

Ni kanske rynkar på näsan och tänker "vadå innan 09?". Men jag är nöjd i vilket fall som helst. Två föreläsningar idag och jag satt mest och lekte med min nya spongebollar. det blev nog cirka 400-500 false transfers under de båda föreläsnngarna. Nu ser jag röda bollar vart jag än vänder mig, men det är det värt. Nu sitter "moven" fint. En rutin börjar växa fram i mitt huvud. Många saker rör sig i huvudet just nu, men det kan vi prata tyst om et tag till.
Nu ska jag tillbaka till mina kortmanipulationer. Ja jävlar.

so dont tell Scotty

Ibland kan allt kännas så skönt.

Nu är ett sådant tillfälle. Helgen har fotfarande inte lämnat blodomloppet. Men jag tror känslan kommer finnas där ett bra tag nu. Något säger mig det.

Har klippt ihop en film om Magisk Weekend som kommer att läggas upp inom kort.

Magisk Weekend

Ja, sällan har väl ett ord varit mer passande, MAGISKT!

Helgen infriade alla mina förväntningar och mer därtill. Det var ett enda långt lyckorus. Trollkarlar över allt, man kännde sig som om man tillhörde en stor familj. Så många härliga människor man har fått träffa och så mycket trolleri man fått ta del av.

Det känns lite tråkigt att det är et helt år kvar till nästa gång. Men den som väntar på något gott...

Denna helg lever jag länge på.

Sagan om soffan

Idag har det pågått ett äventyr i Norrköping. Och visst finns det en film om det. Kort och gott. En soffa skulle förflyttas från Myrorna till Aners bostad.


Ja, det skulle kunna klassas som humor. Men vi säger att det är idioti istället.

besatthet

det är lite spännande det här med folk som är besatta av något.

Jag tänker till största del "kärleken" till sitt favoritlag. Jag nämner det sällan, inte för att jag skäms över det på något sätt utan för att jag ät måttligt intresserad. Men jag är ÖISare. Det har jag varit i 10 års tid nu, det började lite av en slump. En slump som övergick i ett, nåja, fanatiskt intresse för klubben.

Efter säsongen 2004 när allt var kasst och jag faktist mådde aningen dåligt över ÖIS situation så bestämde jag mig för att skärpa mig. Jag ska aldrig må dåligt över hur det går för ett fotbollslag, det är det verkligen inte värt. Just nu när ÖIS står med ena foten i allsvenskan så är känslan mest, "det är väl kul om det går vägen men världen lär inte gå under om det skiter sig".

Och för det mesta så skiter sig ju saker.

Just nu är det få saker som får mig att känna varken bu eller bä. Jag bryr mig inte längre, jag antar att jag har blivit känslomässigt avtrubbad. Det har varit så mycket sånt sista halvåret vilket har lätt till att jag idag insett att det bästa är att skita i allt. Eller det mesta i alla fall.

Tid, tid och åter tid var nyckelord under sommaren. Jag väntade så mycket på att tiden skulle gå att jag helt missade att tiden faktist gick. Jag glömde följa med den. nu är man väl ifatt och det som överaskar mig nu är att jag inte känner ett skit. Jag försöker men misslyckas. Kanske har jag insett att jag förtjänar något som är bra.

Tack och hej då.egendomligt

sålde min själ i natt.

Och av någon outgrundlig anledning känns det bra. Om man kunde säga att precis nu börjar bronsåldern. Då skulle jag säga att precis nu börjar den. Ibland känner man av brytningspunkten.

vem är fulast?

Detta klipp kan jag inte släppa, känns som om jag måste se det i alla fall två gånger om dagen.


Och Bengan Johansson är underbar
- Han ser ut som ett rävgryte i ansiktet, han är fruktansvärt ful, det är ingen som vågar komma närmare än 9 meter. Men bra, väldigt bra.

hjälp mig

För jag kan inte riktigt avgöra.

Vilket var roligast? Att se IFk Norrköping spela "fotboll" ikväll, eller mitt enda besök på en bajamaja, trött och bakfull på hultsfred i somras. Nä, valet är självklart. Bajamaja besöket vinner på WO. Det var i alla fall varmt.

kantarelle


Hallå bibblan hur e läget!

badboll

Det är så skönt att bara kunna sitta inne hos sin granne, kasta en badboll fram och tillbaka mellan varandra. Och framförallt bara prata.

Relationer, bra erfarenheter, dåliga erfarenheter. Högläsning ur böcker. Vem man är och varför man är den. Barndomsminnen, uppväxt, kompisar. Och hela tiden slängs en orange badboll fram och tillbaka precis som om vi turas om att ge varandra ordet. Fast med den frekvens vi kastade bollen så blev det snarare vartannat ord.

Titt som tätt avbröts samtalet av att koncentrationen brast och badbollen befann sig i någon hylla eller under något bord. Och helt utan förvarning är klockan plötsligt 03 och det är alldeles för sent.

Nåja, badbollen lär vara kvar imorgon.


for you and only you


Im gone
This is the last song

längtar

Fyra dagar kvar. Fyra dagar kvar till avresan mot Lund.

Jag känner mig bitvis som en liten barnunge i väntan på julafton. Komma bort från den grå vardagen och kliva in i en magisk värld. Mina förväntningar är skyhöga, så det kan väl nästan enbart bli en besvikelse.

Jag har en kamera med mig och hoppas få så mycket trolleri som möjligt med på film. Sen kommer det bli några sköna kvällar i redigeringsrummet. Med andra ord fokusera på något mer positivt och roligt.

Det ska bli latjo lajban!

Here I go again

När jag tittar på close-up trolleri brukar jag i 95% av fallen vara helt säker på hur tricket går till. I detta fall känner jag mig borta. Jag har mina teorier men jag blir ändå lurad varje gång jag ser det.


det är kul att inte veta, men jag blir så irriterad när jag inte lyckas lista ut det.

svensk kultur

Dialog igen

Aner:
Johan, är Cornelis Wreeswik död?
Jag: ehhh, jo. Han är död aner
Aner: Fan va synd, han var en legend
Jag: utan tvekan
Aner: det var väl han som gjorde Idas sommarvisa?

Snart är det fest. Close-up mattan får åka med ikväll. Ska bli grymt kul.

Men sex då?

Simon säger:
har du börjat?
johan säger:
nä, inte än
johan säger:
har du börjat?
Simon säger:
jepp
Simon säger:
jag kände, fan en öl skulle inte vara fel

Simon är med andra ord laddad för ikväll. För egen del så laddar jag långsamt, hoppas nå toppen någon gång under senare delen av kvällen.

världskrig

Aner säger:
Johan, tredje världskriget kommer nog bli ett bloggkrig

Han kan ha rätt. Modebloggarna mot röset!

Manipulativ

Okej, då kanske man skulle ta och reda ut det här en gång för alla. Att bli kallad störd och manipulativ är väldigt roligt. Men hur sannt är det egentligen?

När jag trollar ljuger jag hela tiden, det är hela grejen, man går in i ett rum och säger "hej, jag ska ljuga för er", sen gör man det. Man kommer undan med det för att folk vet att det är bullshit. Det är det som är så speciellt med trolleri, människor accepterar det för att det är roligt att bli lurad, på ett snällt sätt.

Men utanför den magiska världen? Hur kul är det när folk tror att man tar med sig oärligheten in i verkligheten? Att alla mina tankar och handlingar bara är till för att lura till mig vad jag vill ha? Nu vet jag ju att det är ytterst få som tror detta om mig så vad spelar det egentligen för roll? Jo, om man säger en lögn tillräckligt många gånger blir den mer och mer sann, det handlar om att manipulera människor. bevisligen kan man påverka människor, man kan göra det via samtal... eller via brev.

Jag önskar jag fått läsa det där brevet, jag har iofs fått det mesta förklarat för mig, men oj vad kul det hade varit. Jag kunde kanske bifoga det till mitt CV. Sen kunde jag bli politiker. Nåja, brevet är "sönderrivet" vid det här laget. Och jag kan enbart ställa mig frågan.

Vem är det som är manipulativ? egentligen?

Det är såklart jag. Jag "låtsas" ju tycka om vissa männsikor för att omvända andra. Jag säger ju fina saker och folk köper mitt skitsnack, allt var ju såklart bullshit. Herregud, skärp er.

Inse att det kanske fanns en annan bov i dramat. Men det är svårt att se sina egna fel och brister.

Kan vi släppa det här nu? Jag ska iväg och låtsas tycka om någons syster.

Rubiks kub

Jag löste den ikväll.

Jag fick den när jag fyllde 22, den 7:e februari. Så med andra ord tog det ungefär 8 månader att fixa den. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte fick hjälp, och jag ljuger aldrig. Jag gör möjligtvis sanningen lite roligare än vad den är (eller hur Simon?)

Men ärligt talat, vem kan lösa livets mysterier på egen hand? Man lär sig av det man upplevt och framför allt sina vänner. Ibland har man vänner som man sårar utan att egentligen vilja göra det. Och för det kan manväl bara säga förlåt antar jag.

Just ikväll insåg jag att människor läser min blogg, det visste jag iofs redan bara genom att ha tittat på min besöksstatistik, fast just denna kväll blev det mer uppenbart en tidigare.

Jag är väldigt glad att ni läser min blogg. Ångest och depresion kan inte alltid vara så roligt att läsa om, särskilt inte för er som är mina vänner och verkligen bryr sig om mig. Jag vet att ni bryr er och det är jag evigt tacksam för, ni är de bästa man kan ha att göra med.

Men återigen, jag löste min rubiks kub ikväll, jag skulle kunna symbolisera det med massa skit om hur mitt liv nu är på rätt väg och så. Men ikväll fick jag egentligen bara ytterligare en helt oförtjänt smäll på käften från oväntat håll (eller inte). Mitt svar är egentligen enbart detta. Jag har en textfil på min dator, den är 1,96 MB stor. Där finns sanningen. Punkt.

Jag publicerar en bild på min lösta rubiks kub imorgon.

nu åker vi hiss

Jag har sett Hölö-filmen idag, det har jag inte vågat på väldigt länge.

Jag är svag för nostalgi, större delen av mitt liv lever jag i det som har hänt. Den världen är fin och all skit har suddats ut. Filmen är ett mästerverk i nostalgi. Jag skrattar samtidigt som jag gråter av den. När den är slut mår jag ändå bättre, för jag fick resa tillbaka och uppleva allt det underbara en gång till. Och jag kan göra det en gång till om jag vill.

"Öl i hölö"
"Softa bulle"
"Nu åker vi hiss"
"Du kan väl öppna"
"ett skitspel där man går på tomtar"
"Jag tror inte jag tål äpplen"
"Tänk om bilen exploderar"

That was when i ruled the world

vilken hjärnhalva?

Palmering av mynt. Varför kan jag bara palmera "bra" med vänster hand?

Värdelös talang nummer 1 i mitt fall. Jag har ingen nytta av att kunna det då jag är högerhänt och gör mina "false transfers" med höger hand. Vilken hjärnhalva är det som stiäller till det för mig. Jag får nog börja öva upp högerhanden nu. Gå omkring med ett mynt i handen hela dagarna. Tålamod, tålamod. Trolleri är inte för de som inte orkar träna.

En vecka kvar till Magisk Weekend i Lund nu. Börjar känna att det är något stort och roligt på gång.

Fett majs ska det bli!

the trouble is


So may, we make time
To try and find somebody else, this place is mine

Ljuddagbok 30:e september

Nu kan ni lyssna på avsnittet här.

Innehåller allt som ett avsnitt ska innehålla. Till coh med glädje känns det som.

längre fram

Vill man kunna gå måste man väl krypa först.

Sömnlös natt. Samtal om allt och ingenting igår. Jag vet inte riktigt vad meningen med det här är, jag har alltid haft svårt att behålla vänner. Så situationen är väl inte ny. Den är helt naturlig efter allt som hänt. Jag är egentligen nöjd över att vara där jag är nu, men när man saknar något så blir det ändå jobbigt.

Men, det kommer ett i morgon. Det kommer ett längre fram.

RSS 2.0