... och sen bara ner

Så kan det gå.

jag har massor att säga, men jag väljer att förbli tyst, svälja och leva vidare. Jag försökte verkligen...

Uppochner

Just i detta nu sitter jag framför datorn och dricker en öl, just i detta nu känns allt bra.

Förmodligen blir det utgång senare ikväll, en utgång som kan gå hursomhelst, vi ska tydligen gå på bosnisk fest. Även om jag är en väldigt fördomsfri människa *blink blink* så är jag ändå lite nervös för hur det hela ska gå. Bör jag ta med mig kortleken? Svaret på den frågan får bli "Ja" om än med något darrig röst. En kortlek har ju så oerhört många fördelar, jag kan inte komma på några just nu men det betyder inte att de inte finns.

De senaste 10 dagarna har verkligen varit speciella på alla sätt och kanske behövde jag just idag något som knuffade ner mig från mitt eget lilla moln.

Just i detta nu känner jag mig lite osäker.

Vårrullen 2008

I lördags var det filmfestival i Stockholm, Vårrullen. Arrangörerna hade haft det goda omdömet att be mig hålla i pausunderhållning i form av mingeltrolleri. Och trolla, det gjorde jag... som aldrig förr, skavsår på fingrarna fick jag... nästan. Här nedan ser ni lite bilder från den stressade lördagen.
Allt är bluff!

Det är inte på riktigt.

Allt handlar om fusk och bedrägeri, det finns ingen magi i denna värld!

I can walk!

Idag har jag ställt upp som skådespelare i mina kära vänners filmprojekt.

Visst, jag kan inte skådespela för fem öre men det hindrade inte mig från att ställa upp, vad gör man inte för sina vänner. Rollen jag skulle spela var "galen läkare" vilket ändå passar mig som handen i handsken. Inspelningsplatsen var lalis källare, det var en mörk och dyster plats där förmodligen många människors liv slutat... efter att de träffat den galne doktorn.

Allt började med att jag blev sminkad av teamets egen sminkös camilla, därefter var det genomgång av mina repliker, hela 3 stycken så det var inga problem att lära sig. Nu väntar jag med spänning på det färdiga resultatet, en oscar är det minsta jag förväntar mig. I

RSS 2.0