inget viktigt

Men nu är det så.

Att tydligen har jag en "Myspace-lugg"

på västfronten intet nytt

Låt dig inte luras av rubriken. Kännde bara för att använda detta guldkorn just nu.

Detta inlägg kan bli ryckigt men skitsamma. Först är jag väldigt förundrad över hur vanliga, smarta människor helt tappar all verklighetsuppfattning när deras favoritlag är på TV. Jag önskar jag kunde känna likadant  varje gång ÖIS förlorar. Då hade jag nog iofs inte varit vid liv nu.

Har varit sjuk. Igår var jag helt under isen, jävla allergi. Idag har jag kämpat mig fram. Detta har dock gjort att jagt tittat på en hel del TV dessa två dagar. TV-serier för att vara exakt. Vissa bra, vissa lite mindre bra.

Arkiv X: Jag hade glömt hur otroligt bra och spännande detta var. Bara introt ger ju rysningar i hela kroppen. Det håller ännu idag och detta gav mig 45 härliga minuter igår natt.

Ally Mcbeal: En annan serie jag följde intensivt under början av 2000-talet. Fortfarande väldigt underhållande och det avsnitt jag såg igår är hysteriskt roligt. Svårt att förklara vad det handlar om men en av de roligaste karaktärerna någonsin är Paul Potts. Som måste upprepa vissa ord tre gånger och som även helt plötsligt kan börja klappa händerna (en del av er vet kanske vad jag menar) Sen att sensmoralen är sötare än sockervadd gör inte saken sämre. Där finns det mängder att lära.

Two and a half men: Samma sak i varje avsnitt men av någon anledning är det ju roligt, När jag är sjuk och mår skit så har jag inga högre krav än såhär. Charlie ligger med allt och alla. Allan har problem med allt och alla.

Family Guy: Nu kanske det är jag som är dum och inte fattar grejen. MEN. Jag fattar verkligen inte grejen. Det handlar inte om någonting, skämten (vissa är iofs roliga) är tagna helt ur luften, Jag stör mig enbart på karaktärerna. Det är inte smart som South Park eller har ett djup som The Simpsons. Helt klart överskattat i mina ögon.

Det finns något ironiskt i att när inget har hänt i mitt liv så skriver jag det längsta inlägget på bra länge.

Nu har jag även lite nytt att se fram emot här i vår. Jag tar redan nu emot spel på hur det kommer att gå. Här har ni oddsen.

Det går bra: 99,99 - Det skiter sig: 1,05

Sätter ni hundra kronor på att det skiter sig får ni alltså en vinst på fem kronor. Det andra oddset lockar kanske mer? Själv tycker jag att Aner borde spela 1000 kronor på alternativ nummer två.


oh yeah!


im a wild one!

PS. Om DVs liv vore en låt

Very Important Persons

Som Aner precis sa.

"Det är inte varje dag man får skjuts hem av ordningsvakten"

Och nu innan ni börjar fundera på vilka olagligheter vi sysslat med för att ordna detta så vill jag bara klargöra att det hela ligger på ett helt annat plan. Vi har helt enkelt lärt känna vakten på trappan, en trevlig skåning. Det har inte skett genom trolleri (tack o lov) utan genom diverse disskusioner av den kanske inte helt kända sporten fotboll.

Så nu var det så att det var en bil som körde förbi oss ungefär vid skvallertorget. När bilen kom fram till oss så stannade den in. Det visade sig vara just vakten, som förövrigt heter Christian. Jag sa lite skämtsamt att "ska du ge oss skjuts?"

Och resten av historien är ganska självklar.

PS. Måste ju börja ta in lite på Simon som känner varenda vakt i hela Östergötland.

ID

En kort sak bara.

Igår fick jag mitt ID-kort. Vilket innebär att jag höll mitt löfte om att skaffa ID-kort när jag blivit 23. Ett lofte jag gav när jag var 21. Nu var i och för sig anledningen en helt annan. Men ett ID-kort är ju ändå ett legg.

fuck you, you fucking fuck

Vad är motsatsen till att ha tur? Självklart är det att ha otur.

Finns det någon gräns för hur mycket otur man kan ha? Jag försöker i alla fall hitta den. Denna våren har jag sett fram mot två helger. Den som kommer nu samt en i början av maj. Sen skiter sig båda inom loppet av typ 2 dagar. Är gränsen nådd här? Eller ska jag vänta mig fler bakslag?

Jag har inget jag ser fram mot nu så jag antar att det är ganska lugnt. Peppar peppar ta i förbanat mycket träd.

Det känns bra nu

En bit kvar men långt har man redan gått.

Snart ska jag gå en liten bit till. Skolan en söndag för redigering. Det kommer bli en bra dag idag, jag känner det. Trots att jag ska sitta inne i ett mörkt rum. Trots alllergichock.

Lite kan göra så mycket!

walk idiot walk!

Har precis tagit en promenad runt parken.

Det var lite kyligare än vad jag hade förväntat mig, borde nog tagit vårjackan då det blåste lite kalla vindar. Nåja, en förkylning är bara en förkylning. Sen så har jag ändå börjat känna av min allergi och det är som att vara konstant förkyld.

Förbereder mig lite för att gå ut ikväll, varit i Norrland i en vecka som sagt. Kännt tystnaden och tritessen krypa längs ryggraden så nu är man lite sugen på att göra något annat.

Här är lite bilder från min tur till Handsjön förresten. Mer finns på bilddagboken.


aj då

Missade att skriva något igår.

Alltså den 16:e, nu är den 17:e. Kan ju skriva något nu också men det känns inte lika viktigt.

Dock.

*Besegrade Aner i badminton idag (igår) med 9-1 i set, eller vad man ska kalla det.
*Om en vecka kommer therese och hälsar på, mysigt värre.
*Sista filmningen blir imorn
*Mitt sifferminne plågade mig idag (igår)

Jag inspireras av Simon ibland, typ nu.

Ja, jag kan verkligen det här

Jag vet hur man gör, jag vet hur man ställer till oreda.

Jag börjar bli lite van. Man menar inget ont, men på något sätt går det ändå fel. Jag måste vara väldigt klantig. Ena sekunden skrattar mig, sen har man gjort bort sig. Det finns något väldigt tragikomiskt i att inte veta vad man vill.

Nu jävlar får den lilla "con-artisten" kliva fram och göra det alla vet att han är bäst på.

Norrland

Jämtland för att vara exakt.

Dit åker jag om några minuter. Min mor är på väg för att hämta upp mig och sedan bär det vidare till jämtland och Handsjöbyn (hand lake village). Ska hälsa på morfar som är sjuk för första gången sedan sommaren 2006.

Tiilbaka måndag den 13:e april, ni får stå ut så länge.

Magisk dag

Denna dagen har helt gått i trollandets tecken.

Först filmade jag alla de trick jag ville ha med i filmen. Det var svårare än jag trodde att få folk att ställa upp när det var en kamera med i bilden. Tillslut så blev det dock bra och jag fick med en hel del trick på film.

* Ambitious card
* Ultimate Transpo
* Fish Sandiwich
* Two Card monte
* The biddle trick
* Vanishing silk
* Hierling

En annan iaktagelse är att människor även blir rädda för att reagera när en kamera är i närheten. reaktionen stannar inombords.

1-5... just nu

Vi ligger under, men vad gör det? Det blir storstryk, men vad gör det?

Vem orkar överhuvudtaget bry sig om fotboll en dag som denna? ÖIS är ÖIS, vi kommer aldrig kunna spela försvarsspel. Åker vi ur så gör vi,men då ska vi åka ur med stil till skilnad från lag som LSK.

Och som man alltid säger när man gör en kass premiärmatch. Det är 29 matcher kvar, så det blir nog fler förluster ska ni se!insomnia

blev inte många minuters sömn i natt.

Då är det alltid kul att klockan 03.30 mitt inatten få ett SMS som ett tecken på att man inte är ensam vaken. Therese var vid liv hon också. Vad hon skrev är av ringa betydelse även om det var väldigt fint och fick mig att vara vaken i 3 timmar till.

minnen

För oss med minnet i behåll kan första april betyda mer än att man jävlas med andra.

Man kan jävlas med sig själv också. Jag hörde dock ingen säga "april, april"... det var på riktigt.

RSS 2.0